Оголошення: конкурс на заміщення вакантних посад

02.02.2017 00:23   -
Автор:
Департамент комунального господарства Харківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектора з контролю східної частини території міста Інспекції з благоустрою та екології м. Харкова Управління екології та благоустрою.
ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ на посаду завідувача сектора: громадянство України; вища освіта другого (магістерського) рівня відповідного професійного спрямування; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або за необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років; володіння державною мовою та роботою на комп’ютері.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:
— заяву про участь у конкурсі; форму П2-ДС; копію документа про освіту; копію паспорта та військового квитка; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»; дві фотокартки 4х6см (без кута).
Документи приймаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Харків, м-н Конституції, 12, пов. 4, каб. 2. Телефон для довідок: 731-31-31.