Оголошення: конкурс на заміщення вакантних посад

08.09.2016 00:05   -
Автор:
Департамент комунального господарства Харківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту.
ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ на посаду головного спеціаліста, бухгалтера відділу: громадянство України; повна вища освіта відповідного професійного спрямування (бухгалтерський облік та аудит, економіст) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою та технікою роботи на комп’ютері.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:
— заяву про участь у конкурсі; форму П2-ДС; копію документа про освіту; копію паспорта та військового квитка; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік; дві фотокартки 4х6 см та 3х4 (без кута).
Документи приймаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Харків, м-н Конституції, 12, пов. 4, каб. 2.
Телефон для довідок: 731-31-31; 760-76-54.