Жителів Харківщини запрошують на курс «Незламний Харків – Незламні волонтери!»

07.08.2023 09:32   -
Курс «Незламний Харків – Незламні волонтери!»

Команда ХОМГО «Харківський центр волонтерів» анонсує старт реалізації нової ініціативи «Незламний Харків – Незламні волонтери!». Про це повідомляють Харьковские известия.

Курс відбуватиметься в рамках проєкту: «Забезпечення впровадження більш відповідального, спрямованого на людей та ефективного підходу до кризи в Україні через місцеве керівництво, інновації, співпрацю між агентствами та процес навчання дією від DanChuchAid».

За словами організаторів, реалізація проєкту спрямована на розвиток та популяризацію волонтерського руху в Харківському регіоні.

В рамках проєкту, зокрема, заплановані курс навчання «Незламний Харків – Незламні волонтери!», програма з надання психологічної підтримки волонтерам, цільовим групам проєкту, профілактика психо-емоційного вигорання волонтерської команди організації, продовження проведення гуманітарних місій з надання допомоги потребуючим мешканцям Харківщини.

«Наразі необхідним є об’єднання волонтерів, їх підготовка та залучення до сфери надання соціальних послуг та допомоги людям для боротьби з викликами воєнного часу. Тож запрошуємо всіх, хто хоче приєднатися, стати учасниками та учасницями потужного волонтерського руху та разом працювати на нашому волонтерському фронті, наближаючи Перемогу України!», – зазначила президентка організації Світлана Сітнік.

Контакти: [email protected]

ОСТАННІ НОВИНИ