Вітання з Днем міста від харківських комунальників

23.08.2023 12:42   -
Вітання з Днем міста від харківських комунальників

Колективи комунальних підприємств «Харківводоканал», «Харківблагоустрій» та «Харківські теплові мережі» щиро вітають харків’ян з Днем міста-героя України. Про це повідомляє Інфосіті.

“Сьогодні для кожного мешканця міста особливий день, адже ще один рік вписано в славний літопис нашого героїчного і волелюбного Харкова. На протязі всього року харків’яни, кожен на своєму місці, робили все для того, аби улюблене місто продовжувало жити повноцінним життям, незважаючи на потужну ворожу агресію. Зі свого боку колектив «Харківводоканалу» докладає всіх зусиль, аби жителі Міста-героя завжди були з водою.


Бажаємо рідному місту і харків’янам віри, оптимізму та перемоги!


З днем народження Харкове! Слава Україні!”, – йдеться в привітанні водоканалівців.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

З Днем Державного прапора України та Днем міста харків’ян вітає колектив КП “Харківблагоустрій”

“Синьо-жовтий – це колір мужності, свободи, боротьби за свою гідність! Прапор України став знаком незламності та героїзму для всього світу. Нехай наш прапор завжди майорить над Україною та несе нашим землям волю та свободу. Рідний Харків, місто-герой, попри всі випробування вільний, незламний та прекрасний. Нехай він, як і всі міста та села нашої країни, процвітає і розвивається. Дякуємо всім, хто непереможно працює задля добробуту Харкова та його мешканців! Миру та Перемоги!”

Вітання з Днем міста також передають харків’янам працівники КП “Харківські теплові мережі”.

ОСТАННІ НОВИНИ