Упродовж минулої доби поліція в Харкові розкрила кілька кримінальних злочинів

14.02.2023 09:05   -
Поліція в Харкові розкрила кілька кримінальних злочинів

Протягом доби харківські поліцейські відпрацювали 952 заяви та повідомлення від громадян та затримали причетних до злочинів осіб. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, був затриманий чоловік, якого підозрюють в нанесенні тілесних ушкоджень. Також затримано 32-річного чоловіка, який знаходиться у розшуку поліцією Одещини за вчинення шахрайства.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Минулої доби працівники кримінальної поліції також викрили 25-річного чоловіка у крадіжці документів та банківських карток, що належать харків’янці.

Близько опівночі працівники ППОП за порушення комендантської години зупинили по вулиці Свободи у Харкові 29-річного чоловіка. Під час перевірки у нього були виявлені золоті прикраси, походження яких він пояснити не зміг. Для з’ясування обставин події громадянина доставили до відділу поліції.

Протягом минулої доби працівники поліції склали 4 адміністративні матеріали щодо водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. Двом мешканцям Харкова повідомлені підозри у незаконному зберіганні наркотиків.

ОСТАННІ НОВИНИ