У воєнному Харкові відновили роботу всі великі ТРЦ

20.03.2023 17:50   -

У Харкові відновлюють роботу заклади торгівлі, у пошкоджених об’єктах проводяться ремонтні роботи та відкриваються нові магазини. Про це повідомляють Харьковские известия.

Повністю або частково у місті відновили роботу всі мережі супермаркетів «Клас», «Рост», «Восторг», «Сільпо», «АТБ-маркет», «Чудо маркет» та ін., магазинів продовольчих товарів «Посад», «Агромол», «Салтівський м’ясокомбінат», «Кулиничі», «Рибне ремесло» та ін., фірмові магазини Харківської бісквітної фабрики, мережі магазинів електротоварів та побутової техніки «Comfy», «Ельдорадо», «Фокстрот», «Алло», «Gadgik», магазини товарів для дому «Smilemarket», «Аврора», товарів, що були у вжитку, «Smart Store», а також магазини косметики та побутової хімії «Eva», «Prostor» тощо.

Також відновлена робота всіх великих ТРЦ, серед яких – «Нікольський», «Дафі», «Французький бульвар», «Караван» та інші.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

З початку березня відкрились два нових магазини мережі «Opti маркет». Також відновили роботу два ринки, наразі у місті працюють 47 з 52 ринків та торговельних майданчиків.

Дефіцит на необхідні харчові продукти, товари першої необхідності, питну воду, гігієнічні засоби відсутній.

У випадку тривалого відключення електроенергії працюють 955 продовольчих магазинів, 119 магазинів непродовольчих товарів, 211 аптек, 90 АЗС, 12 ветеринарних клінік та 27 зоомагазинів.

ОСТАННІ НОВИНИ