У новорічні свята Glovo знизив ціну на доставку з вибраних закладів

28.12.2019 16:20   -
Автор:
26 грудня сервіс Glovo знизив ціну на доставку страв з вибраних закладів: у Києві – до 20 грн, у Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові – до 10 грн, а різницю вартості доставки сплатив самостійно і передав на благодійність.
За один день акції на благодійність зібрали 128 840 гривень. Зібрані під час акції кошти підуть на потреби благодійних організацій: БФ «Корпорація монстрів» у м. Одесі, Харківський обласний БФ «Соціальна служба допомоги», «БФ «Допомагаємо ділом» у м. Дніпрі, Всеукраїнський фонд «Територія добра» у м. Києві, Мальтійську службу допомоги у м. Львові.
Ці фонди та організації були обрані не випадково: компанія Glovo впродовж року допомагала і підтримувала їх підопічних. Сервіс безкоштовно доставляв скасовані клієнтами замовлення у більш ніж 30 благодійних фондів, у тому числі й у вищевказані.
«Glovo допомагає нашим підопічним смачними і ще гарячими обідами, які кур'єри доставляють прямо до дверей проекту. Підтримка компанії для літніх людей – не просто матеріальна допомога. Це усвідомлення того, що існують відповідальні і соціально небайдужі організації, які піклуються і допомагають старшому поколінню нашого міста», — зазначила Марія Романова-Тремль, представник харківського обласного благодійного фонду «Соціальна служба допомоги».