У Харківському крематорії тестується нове обладнання

30.06.2023 09:13   -
У Харківському крематорії тестується нове обладнання

У Харківському крематорії тестується нове холодильне обладнання, яке підтримує температуру всередині камер до 5 градусів нижче нуля. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на пресслужбу міськради.

В КП «Ритуал» зазначили, що нове холодильне обладнання дозволить зберігати тіла перед кремацією до прибуття на процесію родичів та близьких, які через війну виїхали в інші регіони чи за кордон.

Також у Харківському крематорії працює потужний локальний генератор. Він забезпечував роботу установи в автономному режимі навіть у блекаути, коли інші крематорії в Україні тимчасово призупиняли свою роботу. Його підприємство отримало у якості міжнародної технічної допомоги ще на початку повномасштабного вторгнення рф.

Довідково. Харківський крематорій працює цілодобово: надає послуги зі зберігання та кремації тіл померлих, поховання праху харків’янам і мешканцям інших регіонів України. Детальну інформацію щодо роботи крематорію та супутніх ритуальних послуг можна отримати за тел.: 16-40, (057) 712-10-34, а також на офіційних сторінках КП «Ритуал» у соціальних мережах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ