Центральний парк Харкова відновлюють після обстрілів. Як це відбувається (відео)

29.11.2022 14:52   -
Новини Харкова: Парк Горького відновлюють після обстрілів (відео)

Центральний парк культури та розваг у Харкові рашисти обстрілювали декілька разів. Всього у парку нарахували 56 потраплянь ворожих снарядів. Наразі тут тривають відновлювальні роботи. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Які саме атракціони у парку постраждали найбільше і що з ними зараз, розповів речник парку Андрій Кравченко.

Найулюбленіший атракціон відвідувачів парку Американські гірки кілька разів потрапляв під ракетні обстріли. Уламками ракет посекло опори, деякі уламки “прошили” метал наскрізь. Порадившись з виробниками атракціону, фахівці парку заварили всі дирки, а потім обробили їх та пошпаклювали.

Чи не найбільше в парку постраждав атракціон Галеон. Уламки снарядів повністю потрощили електричне устаткування, зруйнували човен. Його буквально відновлювали наново.

Добряче досталося і атракціону Індія. Сюди влучили аж дві ракети. Уламки потрощили декорації, операторську. Зараз спеціалісти вже відновили гідравлику, електричну частину атракціону. Приступають до монтажу нової операторської.

Роботи тривають і на атракціоні Англія, і на човниках, і на атракціоні Лігво Біллі Кіда.

“Я хочу, щоб ви знали: кожного дня працюємо для того, щоб ви повернулися в гарний, доглянутий, яскравий парк, в якому не буде місця будь-якому відлунню війни”, – зазначив Андрій Кравченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Фельдман-Екопарка повернулися африканські буйволи. Власники анонсували початок відновлення