На Салтівці завершують підготовку внутрішньобудинкових систем до зими

24.08.2023 15:24   -
На Салтівці у Харкові завершують підготовку комунікацій до зими

Бригади КП “Харківводоканал” закінчують підготовку внутрішньобудинкових комунікацій у Салтівському районі до експлуатації в осінньо-зимовий період. Про це повідомляє Інфосіті 

Зокрема, ремонтники замінюють 70 метрів мереж холодної води на вулиці Валентинівській, 46.

«Цей будинок передостанній із десяти запланованих на значні заміни внутрішньобудинкових систем. У вересні капітально відремонтуємо мережі у будинку на вулиці Валентинівській, 54. Вже відновили комунікації у кількох будинках на проспекті Тракторобудівників. А на аварійні та позаштатні ситуації реагуємо оперативно у день звернення», – зазначила майстер дільниці Тетяна Михайлова.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У свою чергу начальник дільниці Андрій Євдошенко зазначив, що всі 972 будинки комунальної форми власності у Салтівському районі будуть своєчасно підготовлені до експлуатації в опалювальний період.

Також майстри дільниці виконують реставрацію технічно зношених чи зруйнованих внутрішніх комунікацій на соціальних об’єктах. Так, комунальники провели якісну перекладку 200 метрів внутрішньобудинкових систем із заміною запірної арматури та підключенням сантехніки в дитячій лікарні та 300 метрів у приміщенні будівельного університету.

ОСТАННІ НОВИНИ