На фронті загинув командир взводу 92-ї ОМБр Микола Півень

24.10.2022 12:40   -
Новини Харків: На фронті загинув командир взводу 92-ї ОМБр Микола Півень

Під час виконання військового обов’язку на Сватівському напрямку героїчно загинув Микола Півень, командир взводу 92-ї ОМБр, випускник ХНПУ імені Г.С. Сковороди. Про це повідомляють Харьковские известия.

Своє життя Микола Півень свідомо присвятив захисту Батьківщини, з 2020 року служив у лавах Збройних Сил України у званні «старший лейтенант». Був командиром взводу в 92-й окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка.

Миколу Півня в університеті згадують як прекрасного студента факультету фізичного виховання і спорту – порядного, надійного, активного, талановитого щирого, справжнього патріота, відданого громадянина своєї країни.

“Приносимо свої глибокі співчуття рідним, близьким та всім, хто знав загиблого. Світла пам’ять про Миколу та його самовіддані подвиги у боротьбі за нашу свободу назавжди буде жити в наших серцях! Згадаймо у своїх думках, помислах і молитвах усіх наших воїнів, хто у ці тяжкі часи поклав свої життя за нас, за Україну”, – зазначили у пресслужбі університету.

Читайте також: Військослужбовець загинув, зник безвісти чи знаходиться у полоні. Як діяти родині захисника