Комунальники ліквідували 14 аварій на водоводах у різних районах міста

07.09.2022 17:00   -
Новини Харкова: напередодні ремонтники ліквідували 14 пошкоджень на водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» ліквідували напередодні 14 пошкоджень на водоводах та впорядкували 10 оглядових колодязів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на КП «Харківводоканал».

У планах на 7 вересня – провести відновлювальні роботи на 15-ти пошкоджених ділянках водоводів. Зокрема, бригади ліквідовують серйозне пошкодження на ділянці трубопроводу діаметром 800 мм по вул. Академіка Богомольця у Новобаварському районі, зазначили в КП «Харківводоканал».

Начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Євген Сальков повідомив, що мережа забезпечує водою частину жителів Новобаварського та Основ’янського районів. За його словами, план ремонту підготували наперед, продумавши всі деталі.

Для оперативної роботи аварійних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення. Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у власність Харківської міськради повернули земельну ділянку в центрі міста.