Команда ХНУВС стала переможцем турніру з міні-футболу пам’яті загиблих поліцейських під час війни з рф (ФОТО)

23.05.2023 10:35   -
Команда ХНУВС перемогла на турнірі з футболу пам'яті загиблих поліцейських

Футбольний клуб «Універ-Динамо», який представляє Харківський Національний університет внутрішніх справ, здобув перемогу на всеукраїнському турнірі з міні-футболу у Вінниці. Змагання були присвячені пам’яті загиблих поліцейських підрозділу КОРД під час захисту України від російської агресії. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Загалом, як зазначається на сайті Головного управління Національної поліції у Вінницької області, в турнірі взяли участь 11 команд силових структур України. Зокрема збірні команди рятувальників, ГУ Нацполіції у Вінницькі області, патрульної поліції, поліції охорони, державної міграційної служби, прикордонників, двох військових частин Національної гвардії України, Харківського Національного університету внутрішніх справ, Національної академії НГУ й Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

На початку змагань учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх жертв війни в Україні, в тому числі, й дев’ятьох бійців управління «Корпусу оперативно-раптової дії» Головного управління Національної поліції у Вінницькій області (КОРД), які захищаючи Україну загинули минулого року. Саме в пам’ять про дев’ятьох загиблих «кордівців» з Вінниччини і був організований цей дебютний турнір, який надалі стане традиційним.

Харківська команда спочатку впевнено пройшла груповий етап, здобувши у ньому дві перемоги і один матч завершивши внічию. У вирішальному поєдинку «Універ-Динамо», який є діючим чемпіоном Харківської області, переміг команду Могилів-Подільського прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта Семенова.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Таким чином, саме харків’яни стали першими володарями перехідного Кубку турніру з міні-футболу присвяченого пам’яті загиблих працівників управляння «КОРД» у війні з російськими загарбниками.

Відзначимо, що «Універ-Динамо» після російського вторгнення переїхав саме у Вінницю. Тут команда у значно оновленому складі виступала у футбольному обласному чемпіонаті, а в березні цього року стала бронзовим призером відкритого чемпіонату Вінницької області з футзалу.

Крім цього, команда ХНУВС під час війни з російськими інтервентами продовжує активно займатися волонтерською діяльністю. Зокрема «динамівці» провели серію благодійних матчів на підтримку ЗСУ, придбали авто для захисників України в Харківській області.

Також нагадаємо, що наприкінці минулого року чемпіон Харківської області з футболу надав гуманітарну допомогу дітям-сиротам.