Харківські комунальники ліквідували 12 аварій на водоводах (фото)

03.01.2024 14:56   -
За добу у Харкові ліквідували 12 аварій на водоводах

Незважаючи на ракетні атаки, напередодні бригади КП«Харківводоканал» усунули 12 аварійних ситуацій на водопровідних мережах міста. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Зокрема, ліквідацією складної аварії на проспекті Людвіга Свободи у Шевченківському районі займалася бригада під керівництвом Олександра Смирнова.

«Пошкодження сталося на трубопроводі діаметром 1000 мм, який забезпечує водопостачанням мешканців Олексіївського житлового масиву. Тому, працювали, не припиняючи подачу води містянам та оперативно ліквідували аварію. А ось під час усунення аварійної ситуації на магістралі на вулиці 23 Серпня водопостачання на незначний період припинили, але забезпечили підвезення води автоцистернами підприємства. Паралельно капітально відремонтували оглядовий колодязь на вулиці Клочківській. Після завершення робіт території упорядкували», – поінформував провідний інженер районної служби Юрій Грищенко.

Зазначається, що комунальники працювали не відключаючи харків’ян від водопостачання.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

ОСТАННІ НОВИНИ