Харківські комунальники ліквідують аварію на вводі в житловий будинок

25.11.2022 14:48   -
Новини Харкова: На вул. 23 Серпня сталася аварія на вводі в будинок

Сьогодні, 25 листопада, вранці сталася аварія на вводі в будинок по вул. 23 Серпня у Шевченківському районі Харкова Про це повідомляють Харьковские известия.

Вчора у Шевченківському районі працівники КП “Харківводоканал” провели масштабні відновлювальні роботи на вводах у будинки по пр. Людвіга Свободи та вул. Тобольській.

«Під час оперативного та якісного виконання ремонтних робіт провели заміну технічно зношених ділянок вводів. Завдяки чіткій організації та злагодженим діям ремонтників із завданням впоралися у встановлені терміни, після чого впорядкували території. Сьогодні вранці сталася аварія на вводі в будинок по вул. 23 Серпня. Районні бригади негайно розпочали її ліквідацію. Паралельно проводимо ремонт магістралі діаметром 150 мм по пр. Перемоги», – підсумував начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев.

Всього у четвер, 24 листопада, бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» ліквідували 8 пошкоджень на трубопроводах і упорядкували 5 оглядових колодязів.

Читайте також: Через обстріли працівники «Харківських теплових мереж» вчетверте з нуля запускають міську систему опалення

Сьогодні бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» проводять відновлювальні роботи на 15 пошкоджених ділянках трубопроводів.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Раніше ми повідомляли про те, що у Харкові повністю відновили водопостачання після тимчасового блекауту.