Харків’янам розповіли про альтернативні джерела води у місті: адреси

04.04.2023 15:56   -
В яких джерелах у Харкові можна набрати води: адреси

Комунальне підприємство «Харківводоканал» нагадує харків’янам, що потрібно завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили на підприємстві, раптові ворожі ракетні удари продовжують завдавати колосальних збитків критичній міській інфраструктурі та, зокрема, енергетичній системі.

«Внаслідок постійної загрози ракетних ударів, які призводять, зокрема, і до тимчасового припинення водопостачання через призупинення роботи насосних станцій, керівництво підприємства докладає всіх зусиль для забезпечення харків’ян у цей період водою. Однією з альтернатив є колонки та колодязі. При цьому харків’яни не повинні забувати про постійну наявність достатнього запасу води для першочергових потреб», – зазначили на КП «Харківводоканал».

На стартовій сторінці офіційного сайту КП «Харківводоканал» у розділі «Альтернативні джерела води» вказані адреси розташування водорозбірних колонок із водопровідною водою у найнижчих точках мереж, вуличні колонки з технічною водою та шахтні колодязі з технічною водою.

Також список альтернативних джерел води можна подивитися нижче:

water_sources

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.