Ігор Терехов привітав громаду з Днем єднання України

16.02.2024 11:30   -
Ігор Терехов привітав громаду з Днем єднання України

Сьогодні в Україні відзначають державне свято День єднання. Харківський міський голова Ігор Терехов привітав містян зі святом, повідомляє Iнфосiтi.

«Упродовж майже двох років повномасштабної війни рф проти України наш народ мужньо боронить свою землю. Завдяки спільній меті українці щодня демонструють усьому світу небиякий прояв сили та незламності на шляху до свободи.


Коли ворог намагався розколоти наше суспільство, ми, навпаки, об’єдналися як одна велика родина і дали йому гідну відсіч. В єднанні – сила українців! Пліч-о-пліч день за днем хоробрі захисники, відважні волонтери та безстрашні цивільні разом наближають перемогу України та її щасливе майбутнє.


У День єднання хочу подякувати за витримку кожному, хто, об’єднавшись, докладає зусиль на фронті та в тилу, щоб якнайшвидше зупинити ворожий тероризм. Ми вільні, поки єдині!» – ідеться в привітанні.

Довідково. 16 лютого в Україні на державному рівні відзначають державне свято — День єднання. Свято запровадили у 2022 році з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ