Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 8 липня

08.07.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 липня 2022 року

Астрологічний прогноз на 8 липня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Гарний настрій, в якому ви перебуватимете від самого ранку, сприятливо позначиться на справах: вам вдасться за день подужати такий обсяг роботи, на який раніше пішов би мінімум тиждень.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День сприятливий для налагодження стосунків із людиною, якій ви нагрубили – як напередодні, так і енний час тому: намагайтеся визнати свою провину та повернути її прихильність.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Новий знайомий може легко зачарувати і, як наслідок, обдурити вас: перш ніж вірити малознайомій людині на слово, хоча б на хвилину подумайте про те, яку мету вона може переслідувати.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зустріч зі старим знайомим, якого ви не бачили багато років, найімовірніше, виявиться невипадковою: таким чином життя може дати вам відповідь на важливе запитання, яке ця людина легко вирішить.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Події сьогоднішнього дня дадуть вам можливість по-новому подивитись на людину з вашого оточення: можливо, той, кого ви раніше не помічали, виявиться не тільки корисним, але й приємним у всіх сенсах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День надзвичайно сприятливий для спілкування з начальством: сьогодні воно буде доброзичливо налаштоване і візьме до уваги будь-які ваші пропозиції – від нової ідеї до підвищення зарплати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Велика ймовірність того, що хтось із близьких друзів попросить вас виступити мировим суддею в його конфлікті з іншою людиною: намагатися під слушним приводом відмовитися від цієї місії.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Мир у сім’ї – одна з найбільших цінностей для представників вашого знака, тому необхідно дорожити ним та уникати порожніх сварок та з’ясування стосунків, які не приведуть ні до чого, окрім конфлікту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почавши день з активних дій, навіть представники вашого невгамовного знака вже до обіду можуть почуватися втомленими – не варто силоміць змушувати себе працювати далі, краще відпочити.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Начальство цінує вас за рідкісну працьовитість, водночас ваші безперечні таланти – як на зло! – не зауважує, саме час, незважаючи на п’ятницю, наочно продемонструвати їх керівним особам.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День, коли не варто нікуди поспішати і метушитися: працюйте планомірно і неквапливо, начебто вас не стискають терміни — отримайте задоволення від процесу і забудьте про результат, він виявиться чудовим.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Особливо успішними сьогодні виявляться справи, так читак пов’язані з господарськими турботами: можна ставати до ремонту будь-якої складності, робити генеральне прибирання, готувати їжу на вихідні.