Федерація дзюдо Харкова збирає кошти на дрон для своїх спортсменів, які зараз захищають Україну

27.01.2023 10:45   -
Федерація дзюдо Харкова збирає кошти на дрон для ЗСУ
Фото: сторінка ФДХ у Фейсбуці

Публікація про збір на дрон нового покоління для підрозділу ЗСУ, в якому служать й харківські дзюдоїсти, була розміщена у соціальних мережах міської федерації дзюдо. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

«Колеги, друзі, побратими! З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну спортсмени Харківської Федерації дзюдо – майстри спорту та члени збірної команди України з дзюдо змінили кімоно на військову форму і боронять від ворога наші землі і наші життя. Вважаємо за необхідне назвати імена наших воїнів-героїв: Березка Владислав, Книш Ярослав, Скрипка Віталій, Білець Сергій», – йдеться зокрема у звернені Федерації Дзюдо України (ФДХ).

Також у міській федерації дзюдо зазначили, що колектив ФДХ разом з партнерами та друзями, намагається робити все можливе для підтримки хлопців на фронті та наближення Перемоги. В тому числі, на загальну суму в 150 тисяч гривень вже були придбані й відправлені для ЗСУ в місто Бахмут Донецької області дрон «DJI Mavic 3 Classic RC»; систему скидання вибухівки для дрону; 4 полегшенні плити для бронежилетів, 4 зимових комплекти військової форми; 4 зимові військові куртки; 4 пари тактичних перчаток; 800 комплектів устілок з підігрівом, 40 зимових ковдр та 10 зимових спальних мішків.

Зараз же у Федерації дзюдо Харкова оголосили про збір на ще один дрон, який потрібен нашим захисникам:

«Відкрито збір коштів на ще одну пташку наступного покоління – дрон «DJI Mavic 3 Fly More Combo», яка дуже необхідна для роти розвідки спеціального призначення військової частини 3017 Національної гвардії України, які знаходяться в Бахмуті. Необхідна сума – 112000 грн.

Долучайтеся до наближення перемоги. Кожні 50-100-200 гривень важливі, кожна гривня наближає нас до перемоги!», – підкреслили у ФДХ. Також у відповідному пості надані реквізити для благодійного збору на дрон.

Нагадаємо, що саме мужнім військовим ЗСУ в Бахмуті збирала кошти й чемпіонка Паралімпійських ігор з настільного тенісу, харків’янка Марина Литовченко. В рамках благодійного Аукціону їй вдалося зібрати майже 30 000 грн, на які волонтери придбали дійсно корисні та необхідні речі для наших воїнів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.