Кошти з благодійного Аукціону від Марини Литовченко пішли на підтримку українських військових під Бахмутом (фото)

16.01.2023 12:40   -
Благодійний аукціон харківської спортсменки: гроші пішли на Бахмут

Скориставшись допомогою від лідерки паралімпійської збірної України з настільного тенісу, харків’янки Марини Литовченко волонтери придбали корисні та необхідні речі для одного з підрозділів ЗСУ, який зараз знаходиться в одній з найгарячіших точок України. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Нагадаємо, що благодійний Аукціон чемпіонка Паралімпійських ігор-2020 і бронзова призерка Паралімпіади-2016, дворазова переможниця чемпіонатів світу, неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи, багаторазова переможниця та призерка міжнародних змагань та національних чемпіонатів, майстер спорту України міжнародного класу з настільного тенісу Марина Литовченко проводила на своїй сторінці у Фейсбуці та виставила доволі цікавий і унікальний лот. Також в рамках Аукціону був відкритий додатковий рахунок, на який бажаючи могли перерахувати будь-яку суму.

Кошти збиралися для волонтерів (контактна особа Олексій Халтурін), які з початку війни активно допомагають ЗСУ і зараз закривають частину нагальних потреб наших військових під містом Бахмут Донецької області.

Загалом з Аукціону від титулованої харківської спортсменки та додаткового рахунку вдалося зібрати майже 30 тисяч гривень. Зараз вже ці кошти волонтери повністю реалізували на благодійні цілі.

Зокрема був придбаний бензиновий генератор «ITC Power», а також 200 штук хімічних грілок «Takehot» (по 100 шт для рук та ніг, які безперервно виробляють тепло до 10 годин). Безумовно, такі потрібні речі обов’язково стануть у нагоді нашим мужнім та хоробрим військовим у незламному місті Бахмут, які зможуть ще якісніше виконувати свої бойові завдання, продовжуючи боронити наші землі та звільняти їх від російських окупантів і загарбників.

Дякуємо всім, хто в черговий раз долучився до благородної справи, брав участь в Аукціоні, донатив на додатковий рахунок, допомагав інформаційно. Разом ми дійсно сила! Слава Україні!

Загалом в рамках спільного проєкту «Харьковских известий» та провідних українських спортсменів «Допоможемо по-чемпіонськи» відбулося вже вісім благодійних Аукціонів, з яких вдалося зібрати 104 тисячі гривень. Проєкт триває, тож далі обов’язково буде!