Діячі театрального мистецтва Харківщини отримали почесні нагороди (фото)

29.03.2023 17:33   -
Діячі театрального мистецтва Харківщини отримали почесні нагороди

З нагоди Міжнародного дня театру, який відзначається 27 березня, діячів культури Харківщини відзначили почесними нагородами. Про це повідомляють Харьковские известия.

У заході взяли участь Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко і заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська.

«Ми зробимо все для того, щоб відновити театральні єдності в Харкові найближчим часом. Адже театр – це не просто можливість уберегтися від війни, а змога отримати натхнення, щоб здобути у війні Перемогу. Ми вам щиро вдячні за те, що продовжуєте свою роботу, дуже сподіваюся, що харків’яни найближчим часом знову зможуть побачити багато вистав», – сказав Міністр культури та інформаційної політики України.

Віта Ковальська від імені начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова також привітала театральних діячів зі святом і побажала сімейного благополуччя, мистецьких звершень та аншлагів.

«Питання культури для нас перебувають на постійному контролі. Уже сьогодні з міністром ми накресли плани, як будемо відбудовувати пошкоджені і зруйновані будинки культури, музеї, пам’ятки культурної спадщини та інше. Також бачимо завдання щодо збереження культурного фонду, який у нас є», – наголосила заступниця начальника Харківської ОВА.

Зі списком нагороджених подяками Міністра культури та інформаційної політики України і обласними відзнаками можна ознайомитися за посиланнями.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.