Працівники СКП «Харківзеленбуд» показали, як доглядають за деревами, що понівечили російські снаряди (відео)

29.03.2023 18:05   -

Під час російських обстрілів у Харкові неабияк постраждали й дерева. Уламки снарядів зрешетили стовбури та гілки. Як наслідок – такі дерева стали аварійними, а знаходитися поряд із ними, – небезпечно.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
І ми прибираємо гілки, в першу чергу, ті, що зависли на деревах, ті, що були обламані. Ми їх подрібнюємо і після цього – утилізуємо. Наша задача зробити максимально так, щоб пересування містом було безпечним. І в разі сильних поривів вітру, щоб ці гілки не попадали на проїжджу частину, тротуар, і щоб не пошкодили нікого з пішоходів і проїжджаючих автомобілів.

Такі роботи тривають регулярно в кожному районі міста. Адже, пояснює Олексій Комяков, російські снаряди знищували зелені зони по всьому Харкову. Тож тепер комунальники мають чимало задач.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Ми запрошуємо всіх небайдужих харків’ян до прибирання. У кожному районі є наша дільниця. Ви можете звернутися за номером, який ви бачите на екрані, зателефонувати й назвати свій район. Біля вашого будинку, на вашому районі, де вам буде зручно – ми знайдемо роботу для кожного.

Крім того, в місті триває двомісячний марафон «Зелена весна», до якого можуть долучитися всі охочі, нагадує Олексій Комяков. Головна мета цієї акції – зробити Харків ще чистішим та прибраним, аби вже влітку мегаполіс набув особливої краси й доглянутості.

ОСТАННІ НОВИНИ