"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 28 березня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 28 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будьте уважні до своїх снів: людина, яку ви в них побачите – причому як знайома, так і незнайома – найімовірніше, є другою половинкою для тих представників знака, які її ще не мають.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Намагайтеся налагодити стосунки з людиною, яку ви – навмисно чи мимоволі – образили: сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб визнати помилку й перепросити – вам пробачать.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Протягом дня буде багато моментів, які відволікатимуть вас від основної діяльності, тому щоб усе встигнути, необхідно заздалегідь скласти докладний план і намагатися дотримуватися його.

Рак (22 червня – 23 липня)

Допомогу у вирішенні професійних питань може надати старий знайомий, який за той час, що ви з ним не спілкувалися, обійняв вагому посаду – сміливо просіть його про сприяння.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Згадайте про друзів, з якими давно не спілкувалися, і не вважайте це складним – напишіть або зателефонуйте їм: цілком можливо, вони мають новини, які обов’язково вас порадують.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Подумайте про те, чому на нинішньому життєвому чи професійному етапі ви застрягли і не можете рухатися далі: усвідомивши, в чому причина зволікання, ви зможете легко все виправити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цілком можливо, що останнім часом ви зупинилися в розвитку лише тому, що боїтеся ризикувати і прагнете зберегти стабільність: згадайте, що не можна доплисти до інших країн, не відпливши від берега.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не звинувачуйте у своїх проблемах людей зі свого оточення і обставини, що склалися не так, як вам би того хотілося, – найімовірніше, причини – всередині вас, а отже, лише ви самі зможете їх вирішити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Позбутися негативу, який заважає вам, умовно кажучи, дихати на повні груди, можна буде, поставивши перед собою якусь приємну для вас мету: просуваючись до неї, ви поступово забудете про погане.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Якщо ви відчуваєте, що робота не приносить очікуваних результатів, спробуйте змінити рід діяльності – не варто вперто битися головою об умовну стіну, якщо поряд відчинені нові “двері”.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Енергії дня сприятливі для професійних і життєвих змін, тому навіть якщо ви їх загалом не потребуєте, змініть хоча б що небудь – наприклад, пересуньте меблі у квартирі.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Велика ймовірність приємних подій в особистому житті, про які ще вчора ви могли лише мріяти: за ними будуть зміни, можливо, навіть занадто сміливі, є сенс до них підготуватися.

ОСТАННІ НОВИНИ