Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 2 травня

02.05.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 травня 2023 року

Астрологічний прогноз на 2 травня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

До роботи над черговим проєктом можна ставати тільки в тому разі, якщо буде завершено попередній, інакше останній заважатиме вам у роботі, постійно відтягуючи назад.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Спогади про минуле – навіть дуже приємні – не повинні замінювати сьогоднішній день, інакше ризикуєте все життя прожити у владі подій, які вже минули, а отже, не повинні мати над вами влади.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Від спілкування з близькими та друзями цього дня бажано відмовитися: надто великий ризик серйозного конфлікту, вихід із якого виявиться тривалим, а тому надзвичайно важким.

Рак (22 червня – 23 липня)

Гроші, які виявляться у вашому розпорядженні, необхідно витрачати розумно і практично: пам’ятайте, що можна спустити все, але для комфортного життя необхідна фінансова «подушка безпеки».

Лев (24 липня – 23 серпня)

Події цього дня багато в чому змінять ваше ставлення до людини, яка досі здавалася вам вкрай неприємною: може виявитися, що весь цей час ви помилялися в оцінці її переваг та недоліків.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День, коли потрібно уникати надто тісного контакту зі своїми близькими – їхня дратівливість може спричинити сварку, яку – незважаючи на те, що вона виникне на порожньому місці – важко буде врегулювати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Прекрасний час для того, щоб виправити скоєні раніше помилки, особливо якщо вони стосуються стосунків із людьми: бажано перепросити тих, кого ви – випадково чи навмисно – образили.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вирішивши зайнятися спортом, уникайте серйозних фізичних навантажень: ваш організм неготовий до олімпійських рекордів, тому замість очікуваної користі напруженість завдасть вам шкоди.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Велика ймовірність того, що колись кохана людина саме сьогодні – телефонним дзвінком чи ще якимось способом – нагадає вам про себе: не варто зваблюватися із цього приводу – повторно вибудувати стосунки не вдасться.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не дозволяйте колишнім образам спливти у взаєминах із коханою людиною: той факт, що вони не були вичерпані і забуті свого часу, дає підстави побоюватися, що вони посварять вас зараз.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День сприятливий для занять хобі, а ось роботою сьогодні краще не займатися взагалі або хоча б залишити собі вирішення рутинних питань, які не вимагають особливих талантів – лише посидючість та терпіння.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Найкращий спосіб покращити зіпсований настрій – творчість: навіть ті, хто ніколи раніше не займався живописом, не в’язав і не вишивав, зможуть не лише налаштуватися на позитив, а й створити щось чудове.

ОСТАННІ НОВИНИ