"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 24 березня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 24 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні потрібно віддати перевагу фізичній праці або навіть незначному навантаженню – наприклад, наведенню ладу в будинку – перед будь-якою розумовою роботою, що не лише облагородить простір навколо, але й покращить настрій.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Спокуса показати свою крутість людям у вашому оточенні буде велика, але йти в неї на поводі не варто – сварка, до якої призведе така демонстрація, матиме серйозні наслідки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Від алкогольних напоїв – навіть у невеликій кількості – бажано відмовитися: під впливом винних випарів ви можете здійснити необдумані вчинки, про які згодом пошкодуєте.

Рак (22 червня – 23 липня)

День сприятливий для серйозної розмови з близькою людиною, стосунки з якою останнім часом розладналися: сьогодні вам вдасться досягти розуміння навіть у найскладніших питаннях.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Представникам вашого знака сьогодні необхідно відмовитися від будь-якого хірургічного втручання, навіть якщо йдеться лише про манікюр – такі маніпуляції потрібно перенести на кілька днів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Найкращий відпочинок для вас у цей час – зміна роду занять: це дасть змогу переключити увагу і, як наслідок, відновити сили та поповнити запас необхідної для життя й роботи енергії.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не час з’ясовувати стосунки з близькою людиною: сварка, яка є ймовірною цього дня – втім, як і завжди – виявиться зовсім недоречною, оскільки може призвести не просто до конфлікту, а й до розставання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Захотівши зробити комусь зауваження, спочатку похваліть цю людину – зірки впевнені, що ви знайдете, за що – і лише потім висловлюйте свої претензії до неї, так вони швидше досягнуть “мети”.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не давайте обіцянок за найменшого сумніву в тому, що ви зможете дотриматися слова, яке дали комусь: мало того, що ви змучитеся, коли зрозумієте, що виявилися неспроможними, так ще й зашкодите своїй репутації.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ваш девіз на сьогоднішній день – “більше справ, менше слів”: погодьтеся, що представники вашого знака не сильні в промовах, зате можуть показати себе в роботі – сьогодні не варто робити виняток із цього правила.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День вдалий для важливих переговорів із керівництвом: наприкінці робочого тижня воно буде налаштоване максимально благодушно, тому задовольнить якщо і не всі ваші прохання, то принаймні більшу частину.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День, коли категорично необхідно знайти собі справу, навіть якщо потреби в роботі немає: вона відверне від сумних думок, які – з великою ймовірністю – “накриють” вас від самого ранку.

ОСТАННІ НОВИНИ