Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 14 травня

14.05.2023 08:04   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 14.05.2023

З урахуванням того, що на календарі вихідний день, найімовірніше, йтиметься про вирішення побутових та господарських питань, але – найграндіозніших і глобальних. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Обдурити сьогодні можуть навіть найближчі люди: зрозуміло, зроблять вони це з благих спонукань, але суть вчинку від цього не зміниться: брехня – навіть заради порятунку – однаково залишиться брехнею.

ТЕЛЕЦЬ

День сприятливий для господарського клопоту будь-якої складності: можна робити прибирання – як щотижневе, так і генеральне, а також планувати ремонт та ставати до його здійснення.

БЛИЗНЮКИ

Незважаючи на вихідний, можна розпочинати реалізацію професійних проєктів, які ви тривалий час відкладали на потім: складуться максимально сприятливі обставини для їх втілення в життя.

РАК

Будь-який план, який ви вирішите скласти цього дня, має бути максимально конкретним і докладним: чим більше деталей ви врахуєте та зафіксуєте у його пунктах, тим краще ви його виконаєте.

ЛЕВ

День, коли не варто ризикувати – ні у професійних, ні у фінансових питаннях: замість очікуваного прибутку можна буде отримати збиток, тож краще діяти за принципом “тише їдеш – далі будеш”.

ДIВА

Залишіть за оточенням правило на власну думку, навіть якщо вона суперечить вашій, інакше посваритеся ви легко, а миритиметеся довго і болісно – не варто до цього доводити.

ТЕРЕЗИ

Поставивши перед собою мету, важливо йти до неї прямо, не відволікаючись на дрібниці, які іноді виникатимуть і вимагатимуть до себе уваги, інакше ризикуєте весь день тупцювати на місці.

СКОРПIОН

День, коли необхідно бути скромнішим: не демонструвати оточенню власні досконалість і перевагу, навіть якщо об’єктивно вони мають бути, – людям це гарантовано не сподобається.

СТРIЛЕЦЬ

Головне сьогодні — дотримуватися міри у всьому — починаючи з харчування і закінчуючи спілкуванням з оточенням: не варто переходити межу, що відокремлює стриманість від вседозволеності.

КОЗОРIГ

Варто скористатися вихідним днем і вирушити на природу: неважливо, це буде поїздка на дачу або похід до найближчого парку — головне, зміна картинки за вікном і необхідне для здоров’я свіже повітря.

ВОДОЛIЙ

Важливо дотримуватись максимальної обережності у поводженні з газовим та електричним обладнанням: за можливості – благо, на календарі вихідний – краще взагалі його не вмикати.

РИБИ

День сприятливий для проведення фінансових операцій – наприклад, домовленостей щодо укладання важливих контрактів, особливо тих, що розраховані на тривалу перспективу.