“Звертаються люди”: де харків’яни можуть знайти свої покинуті на початку війни автівки? (відео)

22.09.2023 17:05   -

Вони чекають на своїх власників. Це один з майданчиків покинутих автівок харків’ян. Більшість з них доволі сильно постраждала від обстрілів. Деякі ще можна відновити чи продати на запчастини. Всі ці транспортні засоби профільний Департамент мерії збирав по різних районах Харкова, де автівки просто продовжували іржавіти та заважали містянам.

ДМИТРО ЛИПОВИЙ ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ БУДІВНИЦТВА ТА ШЛЯХОВОГО ГОСПОДАРСТВА
З перших днів війни, коли всі наші мешканці міста виїжджали і кидали автівки де тільки можна. Це на вокзалах, на вулицях, а також було дуже багато обстрілів у місті і дуже велика кількість автомобілей постраждала саме у дворах і на шляхах нашого міста. Тому було прийняте рішення мером, потрібно було зробити доступ до евакуації людей, доступ для пожежних автівок. І було прийнято рішення, щоб десь організувати якісь майданчики щоб їх звозити. За кошти міста вся ця процедура була організована, техніка, люди. І велика кількість автівок, це десь вона у нас сотнями обчислюється, вивезені ось на такі майданчики.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ДМИТРО ЛИПОВИЙ ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ БУДІВНИЦТВА ТА ШЛЯХОВОГО ГОСПОДАРСТВА
Звертаються люди, які шукають свої авто. Це можна у нас подивитися на сайті міської ради телефон Департаменту, який займається цим питанням. І ми з радістю допомагаємо в тому, щоб власник знайшов свій автомобіль в якому стані він не був. Для того, щоб забрати свій автомобіль, потрібно надати всі документи, щодо його власника. Що власник є, це його автомобіль, то безкоштовно місто, ніякі кошти не стягуючи з власника, повернути цей автомобіль.

ОСТАННІ НОВИНИ