Зустріч педіатра Євгена Комаровського із батьками Київського району

21.09.2012 17:48   -
Автор:

Євген Комаровський педіатр

-Вы все имеете возможность писать письма с вопросами, они уходят за кулисы, там мои помощники обрабатывают все. Мы выбираем те вопросы, которые могут быть интересны большинству присутствующих.

Саме так проходила зустріч педіатра Євгена Комаровського із батьками Київського району. Кілька сотень мам прийшли, аби почути рекомендації від цього лікаря. Кажуть, завжди дослухаються до його порад, що лунають з екрану телевізора. Тож  нагоду не пропустили особисто спитати про все, що цікавить.

Ірина Єрмолаєва мати двох дітей

-Обычный врач сидит в Украине, в кабинете, то что по украинским методикам разработано, то они и вещают. А у него более широкий спектр знаний, он знает методики других стран, почему у него взгляд более широкий и другой.

На зустріч із батьками педіатра запросила  народний депутат України Ірина Бережна. Вона не тільки успішний політик, але і мама трирічної доньки. Тож жінка добре розуміє, як важливо знати відповіді на питання, пов'язані з дитячим здоров'ям. Під час зустрічі Ірина Бережна поділилась моментами із життя, коли вперше з"явилась на світ її дитина. І тільки ставши мамою, наголосила вона, зрозуміла в чому істинний сенс життя. Але батьківських проблем чимало, зазначає народний депутат України Ірина Бережна. Є й такі, які слід вирішувати тільки на законодавчому рівні.

Ірина Бережна народний депутат України

-Уже сегодня я начала заниматься системно проблемами, связанными с обеспечением и выплатами на детей до трех лет. Я обратилась к премьер-министру для того, чтобы уровнять эти выплаты для детей до трех лет с прожиточным минимумом. Я считаю, что абсолютно правовая колизия, когда дотации из государства на детей, даже и маленьких граждан нашей Родины, не дотягивают до прожиточного минимума.

Євгенія Кутнова, Євген Дроботов. Харьковские Известия