“Зоря” стала победителем турнира по футболу Великобурлуцкого района

18.09.2018 15:31   -
Автор:
Практично у кожному селі вони створюють свої команди і змагаються. Все як і належить відбіркові матчі, визначення сильніших, а потім фінал. От і цього разу 4 команди боролися за першість Великобурлуцького району. 
 
Віталій Харківський начальник спорткомітету Великобурлуцької районної ради
 
Проводимо цей турнир для любителів футболу, для учасників, для вболівальників. Я думаю всі будуть задоволені, тому що потрібно це робити, не зробимо ми без підтримки, не зробить ніхто. Спасибі Дмитру Олексійовичу, що він нас підтримує, надає допомогу у проведенні турніру. 
 
А ініціаторами проведення турніру свого часу виступили самі мешканці району. Їхню ідею народний депутат підтримав і з тих пір змагання проводяться щорічно. Перможці отримують дипломи, медалі, м"ячі та спортивну форму і звісно головний кубок. 
 
Олександра Жиліна голова Великобурлуцької районної ради 
 
Этот турнир под патронатом народного депутата Украины Дмитрия Шенцева проводим уже 17 раз. Это просто здорово. Хочу сказать, что это такой заряд даёт молодёжи. Поэтому в Великобурлуцком районе футбол – это №1 спорт. 
 
Народний депутат в свою чергу переконаний в необхідності проведення ось таких змагань і збереження традицій, зокрема Великобурлуцького краю. Бо саме з таких маленьких чемпіонатів складається дорога до більш вагомих перемог. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Безусловно это не Кубок Европы, но не проводя такие турниры некому будет участвовать в первенстве Европы и в чемпионатах мира. С дворовых команд, с районных кубков начинается большой спорт и наша основная задача не только состоит в том, чтобы мы имели огромное количество олимпийских чемпионов, конечно, этого хочется и мы работаем и в этом направление, а самое главное, чтобы мы имели здоровое, физически развитое поколение, население и особенно детский спорт. Им нужно помогать и их нужно стимулировать. 
 
Фінал як зажди пройшов на висоті і цьгоріч абсолютними переможцями турніру стала команда "Зоря" з села Шипувате.