Зі святом весни привітали жінок Холодногірського та Новобаварського районів (відео)

06.03.2024 16:58   -

Милих, чарівних, ніжних і в одночас сильних і мужніх харків’янок, мешканок Холодногірського і Новобаварського районів привітали зі святом весни. Харківський міський голова Ігор Терехов, перш за все, подякував їм за те, що вони в місті, за те, що попри війну самовіддано працюють.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Хтось несе патрульну службу, хтось з вас надає медичну допомогу і рятує життя – наші славетні медики, наші лікарі, наші комунальні підприємства, які працюють з першого дня війни, і вони справжні герої. Хочу подякувати всім виключно нашим жінкам, які захищають наше місто, які захищають нашу Україну. Хочу подякувати нашим волонтерам. І знаєте, я дуже хочу, щоб наступне восьме березня ми зустріли з вами разом у мирному, українському місті, місті-герої Харкові.

За сумлінну працю задля відновлення і розвитку Харкова низку працівниць комунальних підприємств було відзначено Почесними Грамотами та Подяками.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Образ жінки з покон віків асоціюють з весною, красою, коханням. Жінка – світло і добро, ніжність і любов. З настанням весни кожна представниця прекрасної половини людства розквітає, осяює посмішкою світ. Про що мріють, чого чекають жінки від цієї весни?

ЛЮДМИЛА ЧАЛА ПРАЦІВНИЦЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ
Звичайно, як для всіх, мабуть, Перемоги, тепла, здоров’я і всього найкращого для всієї країни, для нашого міста.

ІРИНА АЛТУХОВА ВИКЛАДАЧ ІЗ КЛАСУ ФОРТЕПІАНО МУЗИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ХОЛОДНОГІРСЬКОГО І ОСНОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНІВ
В цьому році весна несподівана і незвичайна. Ми (подрезать) декілька років зустрічаємо весну в стані війни. Але ми сподіваємось, що це буде остання така військова весна. І обов’язково наступе перемога України.  І хочеться сказати, що наші жінки – вони дійсно, берегині, вони красуні, незламні. Вони надихають своїх чоловіків на перемогу, оберігають своїх діточок, продовжують працювати на користь України, на добробут України, на перемогу! 

Свято подарувало кожній жінці, присутній в залі, як кажуть вони самі, незабутні емоції, купу приємних вражень і заряд позитиву на довгий час.

ОСТАННІ НОВИНИ