Живу картину створюють квіткарі в Холодногірському районі (відео)

22.05.2023 18:43   -

Він з кожним днем стає яскравішим та наче розквітає. У сквері Пожежних, що у Холодногірському районі, вимальовується незвична та жива картина. Її створюють на місці центральної клумби міські озеленювачі. Такої краси тут не було дуже давно. Це своєрідне освідчення в коханні всім харків’янам від квіткарів району!

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Ця клумба уздовж всього скверу займає площу десь 140 метрів квадратних. При створенні клумби ми використовуємо такі квіти, із квітучих – це тагетіс лимонний, агератум блакитний, катарантус малиновий та рожевий. Із декоративно-листяних рослин ми використовуємо цинерарію, зелений колеус та ірезине. Також використовуємо інертний матеріал – це біла крихта і декоративна щепа. Інертний матеріал ми використовуємо для того, щоб клумба була більш завершена, а по-друге ми закриваємо пробіли, щоб бур’ян не проростав і за клумбою було більш зручніше доглядати. В цій клумби ми плануємо використати більше 20 000 квітів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Наразі роботи з висадки квітників тривають у всіх районах Харкова. Ми вже висадили на Лопанській набережній, ми висадили в саду Шевченка, ми висадили по проспекту Науки. А також у всіх районах, у віддалених куточках міста, ми висаджуємо традиційні наші клумби. Також на харків’ян чекають дуже цікаві інсталяційні роботи. Це будуть незвичні і неперевершені роботи для харків’ян, я думаю, що коли вони з’являться – вони це побачать і зможуть оцінити роботу наших квіткарів!

ОСТАННІ НОВИНИ