Жуткое ДТП на Алексеевском мосту

04.04.2018 14:53   -
Автор:
Це кадри масштабної аварії на Олексіївському мосту, що сталася вчора ввечорі опів на одиннадцяту. В результаті зіткнення кількох автомобілів і карети швидкої допомоги не обійшлося без постраждалих та загиблих. Водій та пасажирка "Славути", подружня пара, вилетіли через скло автівки.
 
Олена Баранник начальник відділу комунікацій ГУ НП в Харківській області 
 
Попередньо встановлено, що автомобіль "ЗАЗ" виїхава на зустрічну смугу руху и допустив зіткнення з каретою швидкої допомоги. Потім ще зіштовхнувся з автомобилем "Деу-Ланос" і "Шевроле". В результаті водій автомобіля "ЗАЗ", якому було 23 роки загинув на місці пригоди, ще померла також його пасажирка. Якій було 21 рік. 
 
Серед постраждалих і працівники карети швидкої. Вони отримали стрес та легкі ушкодження, що не загрожують їхньому життю.
 
Віктор Забашта директор Центру естренної медичної допомоги та медицини катастроф
 
Поспішала на виклик психіатрична бригада. У складі лікаря, фельдшера, 2 санітарів та водія. В цю автівку вдарився автомобіль "Славута". Водій бачив, що трапилось поперд ним,  тому він намагався взяти праворуч. Але не змогли уникнути зіткнення. Пошкоджено лише колесо, бригада не постраждала. Була лише ссадна, ушиби м'яких тканин. вони всі були доставлені до обласної лікарні, оглянуті, обстежені і відпущені додому. 
 
Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події та особи загиблих. З'ясовують, що саме спричинило трагедію. Слідство триває.