Жертви терору РФ, замороженя активів, авіаційна підтримка та День Соборності – головне за ніч

22.01.2023 11:37   -

Станом на ранок 22 січня 2023 року понад 1373 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. За офіційною інформацією прокурорів 459 дітей загинуло та понад 914 отримали поранення різного ступеню тяжкості.Про це повідомляють в Офісі генпрокурора. Як зазначається, ці цифри не остаточні.

Влада Фінляндії заморозила активи росіян на суму 187 мільйонів євро. Йдеться про нерухомість, акції, машини, яхти та літаки. Про це повідомили у МЗС країни-партнера. Там зазначають, що справами заморожених активів країни займається Управління зі стягнення боргів.

Вертольоти S-61 «Sea King» прибули в Україну з Великобританії. Про це повідомив голова Міноборони Олексій Рєзніков. Він також зазначив, що співпраця із Сполученим Королівством стосовно підкріплення ВМС України буде продовжена.

Наступна зустріч у “форматі Рамштайн” відбудеться у лютому 2023 року і буде присвячена підтримці України авіацією. Про це заявили в Офісі президента України.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

В Україні відзначають День Соборності. 105 років тому Українська Народна Республіка проголосила свою незалежність та Акт Злуки українських земель. Зі святом українців привітав Президент України Володимир Зеленський.

ОСТАННІ НОВИНИ