Зеркала для танцоров

17.10.2012 15:51   -
Автор:

Центр дитячої та юнацької творчості під номером шість – справжня кузня талантів. Тут займаються і обдаровані танцюристи, і театрали, і спортсмени. Є тут і відомий танцювальний колектив "Сонячне світло". Ці діти – часто виступають на міських святах, займають призові міста на міжнародний конкурсах.

Для репетицій у танцювального колектива є окремий клас. Та ще не так давно він був недоукломпектований, бо у приміщенні не було дзеркал.

Олена Пушкарьова викладач танцю

-Мы благодарны Ирине Анатальевне Гориной за то, что она помагла нам сделать красивый наш танцевальный зал. Без зеркал зал скушен. И детям очень тяжело танцевать.

Оновлений клас із дзеркалами ожив, кажуть юні танцюристи. А ставити складні "па" тепер виходить більш вправно.

Дарина Матвієнко танцівниця

-Я очень рада, что у нас в зале появились зеркала. Потому что я танцую и вижу свои ошибки. Я вижу – над чем мне надо работать.

Підтримувати обдарованих дітей важливо, запевнила на відкритті оновленого класу нардеп Ірина Горіна. І не лише танцюристів, а й інших вихованців центру дитячої творчості.

Ірина Горіна народний депутат України

-Мы наметили целые направления сотрудничества. Потому что я не устаю повторять: максимум того, что у нас есть: времени, желания, нашей теплоты и души мы должны вкладывать в наших детей. Потому что они не только требуют, они не только этого достойны – они все абсолютно талантливы. Каждый – в своём направлении.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия