Землетрус у Туреччині, навчання ЗСУ на Leopard та подовження военного стану – головне за ніч

06.02.2023 12:10   -

У Туреччині стався потужний землетрус магнітудою 7,8 балів. Його вже назвали найсильнішим в історії. Поштовхи відчули на Кіпрі, у Ливані та Сирії. Відомо про 284 загиблих, майже 2 500 людей поранені. Під завалами будинків можуть залишатися люди. Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття та готовність надати необхідну допомогу турецькому народові.

Україна під обстрілами. Цієї ночі окупанти завдали удару по Миколаївщині. Без постраждалих. Атакували і громади  Дніпропетровської області. Пошкоджено житлові будинки, триває обстеження територій. Попередньо без постраждалих.

Воєнний стан та мобілізацію в Україні продовжать ще на 90 днів. Відповідні законопроекти вже внесені у Раду Президентом Володимиром Зеленським.  Як повідомлялось раніше, воєнний стан продовжать з 19 лютого.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Українські екіпажі вже мають почати навчання з експлуатації танків Leopard. Про це повідомляє Генштаб. Тренування проходитимуть закордоном.

Відключення світла. За даними ДТЕКу, у Києві та Дніпропетровській області введені стабілізаційні відключення світла. Складна ситуація залишається в Одеській та Донецькій областях. Там продовжують діяти екстрені відключення.

ОСТАННІ НОВИНИ