Зелёный свет онлайн-платформам!

25.03.2020 14:47   -
Автор:
Харків продовжує жити в режимі карантину. І вз'язку з призупиненням роботи багатьох організацій і установ, особливо абонентських відділів, люди почали перейматись, як сплачувати комунальні платежі і де отримати консультацію. Детальну інформацію про графіки роботи і контактні телефони підприємств можна найти на їх сайті.
 
У «Мегабанку» нагадують, що сплатити за комунальні послуги можна дистанційно, через єдиний розрахунковий центр і в мобільному банку todobank.com.ua., та ще й кешбек отримати.
 
Олексій Яценко Голова Правління АТ «МЕГАБАНК» 
 
«МЕГАБАНК» як соціально відповідальна компанія усвідомлює серйозність ситуації, яка нині склалася у нашій країні та й у всьому світі через поширення небезпечного вірусу. Період сплати комунальних платежів – це черги та масові скупчення людей у відділеннях, контакт із готівкою. Під час карантину цього треба уникати, тому разом із нашим проектом, мобільним банком todobank, вводимо кешбек на «комуналку».  Закликаю харків’ян робити розрахунки онлайн і не наражати себе на небезпеку, виходячи без потреби з дому.
 
У зв’язку з загрозою поширення коронавірусу припинили прийом відвідувачів і Теплозбутові підрозділи КП «Харківські теплові мережі». Про це  йдеться на сайтах  міськради і самого підприємства.
 
Споживачі мають можливість звернутися зі своїми питаннями за телефоном інформаційно-довідкового відділу: 341-41-40, написати на електронну адресуе-мейл: [email protected] або надіслати звичайний лист за адресою: 61037, м. Харків, вул. Мефодіївська, 11. У районних філіях КП «ХТМ» також працюють телефони інформаційних вікон, з якими зручно ознайомитись на сайті.
 
«Харківгаз» та «Харківміськгаз» теж працюють в режимі карантину. На разі діє екстрений експрес-доступ до сервісів на сайті «104.ua». Як повідомили у «Харківміськгаз», щоб створити «Особистий кабінет», необхідно зателефонувати до контакт-центру газових компаній і назвати свій особовий рахунок.
 
«Особистий кабінет» буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон. Після чого потрібно буде перейти за посиланням, яке буде вказане у повідомленні. На сайті «104.ua» ввести логін і пароль. Логіном буде номер мобільного телефону споживача.
 
За  допомогою онлайн-сервісів можна передати показання лічильника, безпечно та просто сплатити за послуги, нагадують представники установ і організацій, зачинених на карантин.