Зелений туризм Харківщини

04.12.2012 18:48   -
Автор:

Одним з таких інвестиційно привабливих проектів стане "Садиба вихідного дня". Особливістю якого буде занурення туриста в справжнє сільське життя з усіма традиційними атрибутами: українською хатою і подвір'ям та відповідними послугами та розвагами. Починаючи від майстер-класів з приготування національних страв до катання на конях та слухання фольклорних ансамблів.

Олександр Гусаров голова Печенізької районної державної адміністрації

-Деревня выходного дня, вы наверное слышали, в других регионах, на западной Украине они уже продвинулись в этом плане. У нас не так это развито на Слобожанщине, но в этом направлении мы будем работать в ближайшее время, на 13, 14, 15- й год.

"Садибою вихідного дня" вже зацікавилися деякі підприємці. Значення цього проекту чимале, впевнений Олександр Гусаров, адже він зробить ще більш популярним туристичний маршрут Печенізьким водосховищем. Та "Садиба вихідного дня" не єдиний проект у районі. Наступного року тут збираються розвивати змагання зі спортивної рибної ловлі. Розвиватимуть і такий вид дозвілля, як автораллі.

Олександр Гусаров голова Печенізької районної державної адміністрації

-Это тоже по раллирейдам привлекает большое количество людей, команд, которые могут воспользоваться этими туристическими маршрутами в свободное время и воспользоваться этой инфраструктурой и заполнить эту инфраструктуру.

Всі ці проекти сприятимуть тому, що Харківщина зможе похвалитися своїм туристичним різномаїттям на міжнародному рівні.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия