«Зелена весна» крокує Харковом. Як проводять роботи з благоустрою у Холодногірському районі (відео)

03.04.2024 18:46   -

Ще пройде зовсім небагато часу і він зазеленіє на повну. Стане ще більш яскравим та надихаючим на позитив. Це один з дворів Холодногірського району. Тут комунальники розгорнули роботи з благоустрою прибудинкової території. Своєрідне генеральне прибирання в рамках «Зеленої весни», що невпинно крокує Харковом, по його районам, по його дворам.

НАТАЛЯ ГОВОР НАЧАЛЬНИК ХОЛОДНОГІРСЬКОЇ ФІЛІЇ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ»
Хочу сказати, що на сьогоднішній день у філії Холодногріського району виконані майже всі роботи щодо приведення території до ладу. Всі двори очищені від сміття та листя. Дуже багато було обрізано сухого гілля на деревах. Була зроблена санітарна обрізка кущів. Спершу ми відпрацювали всі кущі по «червоним лініям» і згодом зайшли у двори. У Холодногірському районі скопані вже всі клумби та розбиті нові клумби – їх 10 штук. Але ми на цьому не зупиняємось і продовжуємо і продовжуємо робити нові клумби. Багато ми зібрали у минулому році насіння однорічних квітів для того, щоб їх висівати у клумби, що вже існують і у нові клумби. Але робота ще є і вона буде завжди, тому ми працюємо для того, щоб наші харків’яни завжди були горді за наше місто-герой Харків і щоб наше місто завжди було, не дивлячись ні на що, на цей тяжкий час, в який ми живемо, щоб воно завжди було таким красивим, чистим, охайним та квітучим!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

АНАСТАСІЯ СВЕРГУН ФАХІВЕЦЬ З ЛАНДШАФТНОГО ДИЗАЙНУ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ»
Загалом на прибудинкових територіях нашого міста знаходиться більше 1 000 клумб, що ми обслуговуємо. Зараз у нас планується посів однорічних квітів, які ми збирали восени. Також у квітні місяці у нас планується посів газону. Є у нас грандіозні плани стосовно квітників. Ми будемо у кожному районі міста мінімум по дній видовій клумбі робити. Все зараз в роботі. Ми плануємо озеленювати і прикрашати наше місто з цього року і робити наголос на багаторічних квітах та хвойних рослинах. Щоб вони радували містян не один сезон. Також я закликаю жителів нашого міста приєднуватись до нашої ініціативи і робити озеленення та висаджувати квіти на своїх прибудинкових територіях і дворах, тому що це надає наснаги, гарного настрою і оптимістичного ладу.

ОЛЕНА МІНАКОВА МЕНЕДЖЕР ЗІ ЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ»
Насьогодні майже всі прибудинкові території очищені після зимового періоду. Кожного дня до роботи приступають близько 1 700 співробітників. Зараз вже з квітнем місяцем робіт побільшало. І це і квітники і роботи на клумбах, озеленення. Тому нам потрібні працівники і робітники, які можуть працювати с засобами малої механізації, нам трактористи потрібні, майстри у різні райони. Тому звертайтесь якщо вам потрібна робота ми з радістю вам допоможемо, наша команду буде ще більшою. Харків потребує людей, які будуть піклуватися про нього і хто, як не ми зробимо його унікальним і класним містом!

ОСТАННІ НОВИНИ