Здоровый образ жизни на Харьковщине

10.10.2012 22:09   -
Автор:

На Харківщині велику увагу приділяють спорту. Тільки цього літа у школах Першої столиці провели реконструкцію багатьох стадіонів. Тепер на оновленому майданчику свої вміння вдосконалюватимуть учні сто шістнадцятої гімназії. Отримали нове місце для занять спортом і в школі номер п`ятдесят один, що на Павловому полі. Футбольний майданчик зі спецпокриттям, штучною травою, з`явився і у гімназії сто сімдесят два, що на Північній Салтівці. І на цьому не зупинятимуться. За міською програмою розвитку спорту цьогоріч мають відновити чимало пришкільних стадіонів, дитмайданчиків та не один десяток спортклубів за місцем проживання. На все це з міського гаманця вже виділили п`ять мільйонів гривень. Підготовка територій для занять спортом триває не лише у місті, а й в області.

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації

-Харьковская область, в первую очередь благодаря городу Харькову, является лидером по обустройству детских площадок и зон отдыха в Украине. и перенимая позитивный опыт харьковчан мы на территории Харьковской области решили эту инициативу воплотить в жизнь.

Так до кінця року на Харківщині планують встановити сімнадцять футбольних та баскетбольних полів, тридцять дві тренажерні та не одну сотню дитмайданчиків.

Олександра Суфіянова, Хаарьковские Известия