Здоров’ю дворічного малюка, який випав з вікна четвертого поверху, нічого не загрожує

21.09.2012 22:22   -
Автор:

Це десятисекундне відео Євген, батько дворічного малюка який випав з вікна, сьогодні зняв на свій мобільний. Два дні він зі своєю дружиною не знаходили собі місця після того, що сталося. Бо дуже переживали за здоров"я свого маленького Якова.

Євген Дорошко батько хлопчика, який випав

-По одной единственной причине он находится  под наблюдением здесь – небольшая микротрещинка в печени, которая требует наблюдения, но не требует хирургического вмешательства.  Ничего больше – ни томографы, ни УЗИ не показывают больше отклонения.

Лікарі підтверджують слова батька, говорять, малюк виглядає цілком здоровим і його життю нічого не загрожує.

Олексій Білецький анестезіолог лікарні швидкої та невідкладної допомоги

-На сегодняшний день состояние ребёнка средней тяжести, исключены повреждения опорно-двигательного аппарата, тяжёлой черепно-мозговой травмы. Однако он нуждается в наблюдением хирургическом, с учётом возраста, это детский нейрохирург. Сегодня больной будет осмотрен ведущими специалистами и будет планироваться перевод в детскую больницу.

Про трагедію батько дворічного Якова і зараз згадує неохоче. Розповідає, це справа хвилини, від такого ніхто не застрахований. У момент падіння дитини він вийшов до вбиральні, його дружина була на кухні. Яків заліз на підвіконня, самостійно відкрив вікно, сперся на москітну сітку. Та його не витримала. І дитина опинилась на землі. Момент падіння побачили співробітники санчастині університету цивільного захисту. Будинок стоїть поряд з їх навчальним закладом.

Олег Перешлюга заступник начальника медсанчастини університету цивільного захисту

Ну вот вы видите 4 этаж, метров 12 – 14 приблизительно если так посмотреть. Напротив окон, возле стены здания вот следы плитки, которые изъяли сотрутники милиции для своих расследований.

Зараз вікно з якого випав малюк закупорено.

Євген Дорошко батько хлопчика, який випав

-Уже окна сделаны так, что они открываются только на микропроветривание, даже взрослый человек не вырвет его при всём усилии.

Це не перший випадок випадання малюків в цьому році. Часто вони закінчуються летально. Тож і рятувальники і лікарі застерігають батьків: бути пильними.

Олексій Білецький анестезіолог лікарні швидкої та невідкладної допомоги

-Давайте постараемся уберечь наших детей от таких случайностей. Закрывайте окна, не надейтесь на москитные сетки, это видимость безопастности, увы они выпадают.

Ігор Бескровний, Сергій Перець Харьковские Известия