Збитки інфраструктурі України, ситуація в регіонах та військова допомога ЗСУ – головне за ніч

23.03.2023 11:45   -

Україна під обстрілами. За минулу добу окупанти 54 рази обстріляли Херсонщину. За даними ХОВА, одна людина загинула, двоє поранені. У Донеччині загинули двоє, четверо поранені. Обстрілювали і Харківську та Миколаївську області. Зранку по всій Україні шириться масштабна повітряна тривога. Причина – активність авіації РФ на території Білорусі.

Загальна сума збитків, заподіяних інфраструктурі України внаслідок повномасштабного вторгнення росії, становить 143,8 млрд доларів. Про це повідомляє Київська школа економіки. Дослідники пишуть, що порахували практично всі руйнування про які є відомості.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Іспанія приєдналася до угоди про закупівлю боєприпасів для України. Представники Міноборони країни-партнера підписали проектну угоду і тепер Іспанія стала 19 державою, яка погодились інвестувати кошти у постачання Україні одного мільйона артилерійських боєприпасів протягом 12 місяців.

Сьогодні розпочинається дводенний саміт ЄС в Брюсселі. Голова Європейської ради Шарль Мішель у листі-запрошенні лідерам країн ЄС повідомив, що зустріч буде присвячена “ключовим геополітичним питанням і глобальним викликам”, включно з військовою допомогою Євросоюзу Україні

ОСТАННІ НОВИНИ