Збиті дрони в Україні, загроза нової атаки та залізнична трагедія в Греції – головне за ніч

01.03.2023 11:15   -

Росіяни вночі атакували Україну “Шахедами”. Зокрема ворожі дрони зафіксовано на півночі країни. А от у Полтавській області, звітують Повітряні Сили ЗСУ, знищено чотири дрони-камікадзе.

Був нанесений удар і по Дніпропетровській області. Повідомляється, що громади обстріляли вісім разів. Атакували і Херсонщину, відомо про 5 загиблих, 7 поранених. Зранку атакували Чугуїв у Харківській області. Є постраждалі.

У найближчі дві доби окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару. Про це повідомляє речниця Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк. Атака може бути і точковою, а може бути і хвилями. Тож військові закликають українців бути обачливими не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Війна в Україні може тривати 2-3 роки. Про такий прогноз Пентагону стало відомо цієї ночі. Відповідну заяву зробив заступник міністра оборони США з політичних питань Колін Кал. Він зазначив, що війна може закінчитися через шість місяців, а може – через два чи три роки. Натомість Президент Байден сказав, що США будуть підтримувати Україну стільки, скільки треба.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Щонайменше 32 людини загинули та 85 постраждали внаслідок зіткнення пасажирського та вантажного поїздів у Греції. Аварія сталась у вівторок увечері неподалік міста Лариса. Чому поїзди перебували на одній колії – невідомо. Повідомляється, що вагони пасажирського поїзда, в якому перебувало 350 людей, зійшли з рейок, один із них спалахнув. На місці працюють профільні служби.

ОСТАННІ НОВИНИ