Завершается разработка проекта перекрестка проспект Московский – улица Полевая

16.10.2019 14:04   -
Автор:
У міськраді завершують розробку проекту реконсрукції проблемного перехрестя Московського проспекту та вулиці Польової. Про це на сесії Харківської міської ради повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов. Віце-мер зазначив, що на цьому перехресті планується змінити геометрію проїжджої частини. 
 
Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста  
 
Этот проект отрабатывается вместе с Европейским инвестиционным банком и банком реконструкции и развития в рамках программы "Безпеки дорожноього руху в Україні", яка розробляється  Мировым Банком. И этот проект будет на следующий год подаваться уже на строительство. 
 
До того ж, віце-мер додав, що реконструкцію трамвайного переїзду пр. Московський – вул. Академіка Павлова, що наразі триває біля проблемного перехрестя, планують завершити до 1 листопада.
 
Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста  
 
Через две недели мы заканчиваем полностью там работы. Вчера был принят последний бетон. То есть несколько дней и начинаем асфальтировку.
 
Також Євген Водовозов повідомив, що до кінця року в Харкові планують відкрити нову тролейбусну лінію на Північну Салтівку, яка з'єднає станцію метро «Героїв Праці» і розворотне коло на вулиці Наталії Ужвій. Там буде відновлено тролейбусний маршрут №17, який курсував від площі Свободи до заводу «Комунар». З таким проханням до міського голови зверталися мешканці будинків в районі заводу на особистих зустрічах.