Защитить детей и сохранить будущее нации

18.06.2012 19:29   -
Автор:

Захистити дітей та зберегти майбутнє нації. Народний депутат України Валерій Писаренко пропонує встановити законодавчу заборону на приватизацію позашкільних установ естетичного виховання та дозвілля для дітей. Відповідний законопроект, що повинен забезпечення права дитини на культурний та духовний розвиток, вже  зареєстрований їм у парламенті.

Валерій Писаренко ,Народний депутат України:

-Есть случаи когда безосновательно закрываются школы эстетического воспитания детей. К сожалению это набирает характер эпидемии. Мы знаем по практике, что много таких заведений поменяли собственника, они стали частными и конечно же там место детям уже не находят. Поэтому сейчас такая инициатива появилась, мы надеемся что в парламенте в скором времени этот закон будет принят для того, чтобы избежать дальнейшего распространения такой эпидемии.

Народний депутат Писаренко пропонує колегам-парламентарям, ухвалити такі правила, які не залишать бізнесменам та нечистим на руку чиновникам, не єдиної щілини в українському законодавстві та унеможливлять будь які форми приватизації позашкільних закладів естетичного виховання. Для цього, на його думку, не достатньо обмежитися підзаконними актами, а необхідно внести зміни безпосередньо до Закону України «Про культуру» доповнивши його відповідними положеннями.