Заробити грошенят на перегляді кіно

26.11.2012 18:39   -
Автор:

Заради кіно вони ладні на будь-що. Навіть знехтувати власним комфортом. Ось ці десятеро харківських кіноманів вже протягом третьої доби, без перерви на сон,  дивляться мультики, мелодрами, жахіття.  

Олег Романюк майбутній режисер

-Для меня это привычно, когда я работал по суткам в больнице, на дежурствах, это привычное дело. Ну и всякие праздники. Двое суток не спишь, бывало 50 часов не спал. Ну ты активно действуешь, что-то делаешь,чем-то занят. А тут ты сидишь и смотришь постоянно кино.  

Фільми до перегляду не з останніх новинок. Багато з них це нудні, старі стрічки, які бачили всі вже по сто разів. Та страждання того варте, кажуть кіномарафонці, на кону – грошовий приз. Дарина ледь стримує себе, щоб не заплющити очі. Рятує її десятихвилинна перерва між фільмами. Та й з тієї прийти вчасно і знову налаштуватися на перегляд куди набагато складніше, говорить дівчина.   

Дарина студентка

-Не знаешь как все досмотреть, как проснуться в нужный момент, чтобы эти часы успели перевернуться и успеть в тайминг нажать кнопку. Я успела

А от Євген сходити з дистанції не збирається. В його плани входить побити світовий рекорд без сну. А це ще сімдесят чотири години перегляду кінострічок.

Євген спеціаліст з PR-технологій

-Я чувствую, что я свой ресурс еще не исчерпал, поэтому я могу здесь сидеть и сидеть еще.

Під час перегляду фільмів марафонці не можуть користуватися мобільним телефоном і спілкуватися один з одним. Також їм заборонено вживати алкоголь, енергетики, стимулятори. Дозволено пити каву і зелений чай не більше п"яти склянок на добу. А от в їжі обмежень не має.

Ольга організатор кіномарафону

-У них 3-х разовое питание, завтрак, обед, ужин. Они сами выбирают, что хотят кушать и в любое время. То есть завтрак с 9 до 12 допустим. Они поднимают просто руку и официант им приносит завтрак, обед.

Кінолюбителі вже побили заявлений у марафоні час – просиділи більше тридцяти годин. Організатори сподіваються, що здоровий глузд переважить все таки принциповість учасників – і ті приймуть правильне рішення. Взагалі ж, людина без сну може протриматися три-чотири доби. Якщо цей термін збільшити – починає страждати мозок і серце. До вечора три дівчини зійшли з дистанції, виснажилися. Боротьбу нині продовжують семеро хлопців.

Олена Мітясова, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия