«Зараз ми набагато сильніше за них». Зеленський анонсував новий контрнаступ ЗСУ

20.02.2023 13:00   -

Україна готується до короткої війни , а також – перемоги, яка буде незабаром. Про це в інтерв‘ю Corriere della Sera розповів президент Володимир Зеленський. «Ми чинимо опір, а тим часом готуємо наступний контрнаступ. Безумовно, вони не можуть піти далі, вони вже не такі потужні, як були раніше. Зараз ми набагато сильніші за них», – зазначив Зеленський.

Наразі від білоруського режиму «можна очікувати чого завгодно». Так президент Польщі Анджей Дуда відповів на питання, чи вдасться путіну втягнути у війну лукашенка. Водночас, пише видання Нью Войс, поки що це малоймовірно. «Лукашенко дуже добре знає, що це означатиме його остаточний кінець. Ситуація може виявитися абсолютно некерованою для нього», – пояснив Дуда.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Китай розглядає можливість військової допомоги рф. Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен, передає NBC. «Є також інформація, про яку ми говоримо сьогодні і яка буде, гадаю, оприлюднена невдовзі, що показує, що Китай серйозно обмірковує постачання летальної допомоги росії», – уточнив Блінкен.

ОСТАННІ НОВИНИ