Заради майбутнього

08.08.2012 12:07   -
Автор:

 

П’яте дитяче містечко за півроку. Мешканці Чугуєва розповідають, колись у місті було багато і гойдалок, і пісочниць, але час та відсутність фінансування знищили їх. Тож кожна поява нового дитячого містечка сприймається тут, як свято.

Наталія мешканка м. Чугуєва

– Эта площадка очень нужна, в центре города есть несколько площадок, но еще одна точно не помешает. Здесь рядом находятся многоквартирные дома, детей у нас в городе, слава богу, много. И она конечно очень необходима детям.

Ірина мешканка м. Чугуєва

– Очень хочется разнообразия какого-то, когда ребенок хочет бегать, прыгать. Мне кажется в этом месте, особенно в центре очень удобно. Детям очень нравится.

Головні учасники свята – діти, швидко освоїли своє нове містечко. Гойдалки та гірки, пісочниця та гральний майданчик – все треба перевірити на міцність. Та відкриттям майданчика дитяче свято у Чугуєві не скінчилося. Після урочистого розрізання стрічки, на дітлахів чекали веселі клоуни та морозиво. Батьки також задоволені, для них тут передбачили обладнані місця відпочинку.

Дмитро Шенцев народний депутат України

– Когда объединяют свои усилия исполнительная власть, депутатский корпус, находятся небезразличные и неравнодушные люди в бизнесе, которые деятельность своих предприятий, прибыль направляют в том числе, и в первую очередь на развитие социальной сферы, своих родных городов, районов – тогда получается позитивный результат.

І цей позитивний результат у тому, що Чугуїв змінюється з кожним днем. У місті будуються дитячі та спортивні майданчики, ремонтуються дороги та проводиться благоустрій у парках, реконструюється храм та художній музей, відновлюються двори та будинки. Мешканці Чугуєва позитивно оцінюють роботу свого народного депутата Дмитра Шенцева.

Галина Мінаєва Чугуївський міський голова

– Объединяются все усилия и есть результат, и я хочу, чтобы вот такой тандем у нас сохранился на многие годы, и чтобы мы вот так годика через два увидели наш город в совершенно другом обличие.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко. «Харьковские Известия»