Заплановано провести глобальну реконструкцію джерела на Клочківській

07.06.2012 22:18   -
Автор:

Джерело на Клочківській поблизу храму Преподобного Олексія користується не аби яким попитом серед харків"ян. Тут щодня ціла хода людей, бажаючих набрати води. Натомість, щоб потрапити до джерела, зізнаються, треба подолати чималі труднощі – зійти крутими сходами та утриматися на ногах і не впасти під час набирання води у ємкості.

Леонід Квашин пенсіонер

-Время уже наверное пришло, чтобы благоустроить этот источник. Тут трудности возникают особенно зимой.  Я сравнивал с Суворовым, он через Альпы шёл конечно, ну и тут где-то так.  Освещение надо. Ночью тут как в дремучем лесу, темно и страшно.

Джерело на Клочківській з часом і дійсно прийшло в занедбаність, констатують комунальники. Розбите покриття майданчику, навкруги понівичені дерева, незручні металеві сходи та підхід до джерела. Фахівці проводять нараду з тим, щоб з"ясувати як привести все до лАду.

Валерій Писаренко Народний депутат України

-Сегодня по моему обращению сюда выехали коммунальные службы, которые будут отвечать каждый за своё направление. Наша задача, чтобы люди могли бесприпятственно и безопасно для своего здоровья попадать на источник, набирать воду и спокойно может 5 минут отдохнуть здесь в тени деревьев.

Фахівці визначають об"єм робіт. Вирішують – реконструкцію треба проводити глобальну.  

Віктор Кітанін директор Департаменту комунального господарства

-Первое взять данный источник на баланс специализированного КП "Харьковзеленстрой". чтобы данная территория убиралась, приведена была впорядок и второе благоустроить данную территорию, осветить её.

Закінчити реконструкцію джерела комунальники планують до кінця серпня. Таким чином до святкування Дня міста, запевняють, з"явиться ще одне упорядковане місце відпочинку.

Анжела Сушко, Ігор Луханін,  Харьковские Известия.