За рік і вісім місяців, які екс-прем’єрка відбуває покарання вона жодного разу не з”явилась в суді

18.01.2013 19:41   -
Автор:

Ігор Бескровний кореспондент

-Без неї і суд не суд. Екс-прем"єрка Юлія Тимошенко знов не з"явилася. Вже втринадцяте. Як завжди залишивши на самоті під стінами апеляційного суду своїх прибічників.

Її викликають, призначають дату наступного розгляду справи та вона не втомлюється писати відмови від участі в судовому засіданні. Сьогоднішній день – не виключення. Біля апеляційного суду зібралися всі – захисники, обвинувачі, білосердешні нардепи, та активісти

Ірина прийшла постояти за Тимошенко

-Я за Юлю переживаю! А тем более сегодня сказали, что какую-то гумманитарную помощь она выделила – кушать дают.Там каша  с мясом, короче с тушёнкой или с чем-то…

Проте більшість харків"ян на кашу з тушенкою не купились. Поведінка віп-ув"язненої людям давно не лише апетит відбиває, а й нерви псує.

Тетяна харків'янка

-Уже надоело этот обман, это враньё,э ти разговоры. Сколько можно?! Пора уже принять решение конкретное. Мы за время её правления потеряди её работу, потеряли бизнес, потеряли всё. Сколько мы можем ещё слушать это враньё. Обворовала нас, обокрала теперь очень сложно наладить положение. Пусть она не притворяется, она там живёт не хуже чем любой богатый человек лежит в больнице.

Тетяна харків'янка

-Надо її зв"язать і привезти! Поки вона нас буде мучати. Лупе такими кулакамив двері, що на больну не похожа! Ії там треба заставить робить – вона там просто розжиріла!

Євгенія харків'янка

-Ты болен – лечись! У тебя болит спина – не ходи на высоких каблуках! Лечись, что ж ты устраиваеш комедию?! Превратила в вотчину нашу больницу. Не умеешь ходить – вяжи носки, шей рукавички, вяжи шапочки, клей картоночки. Работать надо! Закон должен быть одинаковым для всех!

Можливо, але не для неї. Вона навіть у ув'язненні не перебуває за гратами, диктує свої правила і в суд не з"являється.

Марина Капінос державний обвинувач

-Понад 9 місяців не з'являється до суду, не хочу відповідати на питання прокурорів, не хочу відповідати на питання суду, не хоче давати ніяких пояснень з приводу матеріалів кримінальної справи. Складається таке враження, що підсудна боїться судового процесу, як вогню. Бо такий тривалий час не з'являтися до суду – свідчить про бажання уникнути кримінальної відповідальності.

Катерина харків'янка

-Ей бы уже пора давно быть нормальным человеком и прийти на суд и решить все проблемы с судом! Она с людей смеётся!

Валентина харків'янка

-А у кого вот споросить сколько терпеть – только у неё! Надоело уже сюда ходить! Пусть она выйдет скажет, что она невиновная такая уже нив чём!

Неможливо розглядати справу за відсутності Тимошенко. Оголосити перерву.  Наступна дата засідання – дванадцяте лютого.

Ігор Бескровний, Олена Завгородня, Євген Шинкаренко, Ігор Луханін Харьковские Известия