За рахунок міського бюджету Харкова соціальні послуги надаватимуть всім хто їх потребує

08.02.2023 18:15   -

Харків’яни, які знаходяться у скрутних життєвих обставинах надаватимуть соціальні послуги безоплатно протягом дії военного стану в Україні. Витрати на себе візме муніципалітет. Відповідне рішення було ухвалене на черговому засідання виконавчого комітету міськради.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Ми затверджуємо перелік соціальних послуг, яку надаються за рахунок бюджету нашої з вами міської ради. Тут догляд вдовам, паліативний догляд, соціальна адаптація, натуральна допомога, соціальний супровід сімей, осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах. Немає питань? Прошу голосувати. За? Проти? Утримались? Дякую 1

Більше того, на засіданні виконкому ухвалено ряд інших рішеннь. Так от і фінансування програми “Доступне житло” для різних категорій населення; також продовжується соціальний супровід дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Розглянуто також питання стосовно відновлення міста та роботи профільних комунальних служб. Всі рішення, що стосуються комфортної життєдіяльності мегаполісу були підтримані членами виконкому одноголосно.

ОСТАННІ НОВИНИ